Articole filtrate după dată: Joi, 09 Septembrie 2021

Doi jurnaliști de la TV8 au anunțată că părăsesc postul de televiziune. Despre asta aceștia au anunțat pe paginile lor de Facebook.

Președintele Maia Sandu a participat la evenimentul festiv dedicat aniversării a 30-a de la crearea Serviciului de Informații și Securitate (SIS), precum și Zilei lucrătorului organelor securității statului marcată astăzi, 9 septembrie.

Suntem pe primul loc în Europa la rata mortalităţii, raportată la populaţie. Cele mai multe decese se datorează bolilor cronice.

Reproșuri la ședința de astăzi a Legislativului, către actuala majoritate parlamentară. „Eu v-am votat, eu am crezut în voi și dvs acum veniți cu întrebări provocatoare”.

Încă 12 persoane au decedat în Republica Moldova din cauza infecției COVID-19, anunță Ministerul Sănătății. Este cea mai mare cifră raportată în ultima perioadă.

Alte 731 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 9 septembrie, în Republica Moldova.

Activitatea Centrului Național Anticorupție (CNA) va fi supusă controlului parlamentar. Deputații au aprobat o hotărâre în acest sens astăzi, 9 septembrie.

Un lot de 53.820 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech a ajuns astăzi, 9 septembrie, la Chișinău.

Radio Europa Liberă Moldova anunță că a decis - de comun acord - să suspende temporar colaborarea lunară pentru un talk show în limba rusă cu jurnalista Natalia Morari.

Odată cu majorarea numărului de cazuri de COVID, care se apropie vertiginos de cifra de o mie pe zi, Republica Moldova are nevoie de restricții anti-COVID mai severe.

Pagina 1 din 5