Articole filtrate după dată: Vineri, 10 Septembrie 2021

CNESP a emis stare de urgență în sănătate publică în care se menționează că accesul la evenimentele organizate atât în aer liber, cât și în spații închise va fi permis cu condiția ca vizitatorii trebuie să prezinte un document ce dovedește vaccinarea sau lipsa virusului.

În ultimele 24 de ore, alți 5.338 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.155 de persoane, iar cu a doua doză - 2.183.

Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, urmează să fie demis din funcție. Despre acest lucru a anunțat deputatul PAS, Lilian Carp.

Chișinăul a deblocat relațiile cu statele lumii, care în ultimii ani au fost închise din cauza derapajelor care au avut loc în Republica Moldova.

Statistici alarmante! La fiecare 40 de minute, un moldovean încearcă să se sinucidă. Motivul, spun specialiştii, ar fi depresia, situaţia financiară precară sau pandemia de coronavirus, care a afectat puternic viața oamenilor.

Un proiect care prevede extinderea prevederilor legale privind interdicția publicității asupra tuturor categoriilor de jocuri de noroc a fost înregistrat la Parlament de un grup de deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a declarat, vineri, că un război cu Rusia „este o posibilitate” și că își dorește să aibă o întâlnire de substanță cu Vladimir Putin, relatează Reuters.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Republica Moldova nu-şi permite să înceapă vaccinarea cu a treia doză de Pfizer. Anunţul a fost făcut de autorităţile din sănătate, după ce, joi, Agenţia Europeană a Medicamentului a permis administrarea acesteia la jumătate de an după rapel.

Alte 862 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 10 septembrie, în Republica Moldova. Este cel mai mare număr raportat în ultima perioadă, inclusiv la bilanțul zilnic de decese provocate de virus.

Ex-președinta „Comisiei Laundromat”, Inga Grigoriu, îndeamnă actuala componență a legislativului să înregistreze și să examineze Raportul comisiei în Parlament.

Pagina 1 din 3