Articole filtrate după dată: Joi, 08 Iulie 2021

Protecția socială sau mai exact carențele din acest domeniu este una dintre problemele sonorizate de cetățeni la aproape fiecare întâlnire cu liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI”. Subiectul a fost discutat și la întrevederea de la Vulcănești. Oamenii de acolo s-au arătat nedumeriți de decizia autorităților de a reduce numărul acestor angajați, în condițiile în care ei sunt și așa puțini, iar situația din țară arată o cifră mare a celor care au nevoie de suportul statului. Renato Usatîi le-a spus oamenilor că problema poate fi soluționată, iar pentru asta are nevoie de doar șase luni ca să revizuiască bugetul de stat, acțiune în urma căreia se vor găsi resursele necesare.

Asociația Polițiștilor „Pro Motus” va acționa în judecată Ministerul Afcerilor Interne pentru faptul că nu ar plăti orele suplimentare lucrate de polițiști, ci le-ar propune în loc zile libere pentru munca peste program.

În prima rundă de calificare în Liga Campionilor, campioana Moldovei, "Sheriff" (Tiraspol) a învins-o pe campioana Albaniei, "Teuta" (Durres) cu scorul de 4:0.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Încă 2 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 85 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

De la 1 septembrie, cetăţenii Republicii Moldova vor putea intra în Federaţia Rusă după prezentarea unui rezultat negativ al testului pentru COVID-19, realizat prin metoda PCR.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunțat că spectatorii nu vor avea acces în tribune.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Două parcuri din Chișinău urmează să fie reamenajate. Este vorba despre Scuarul Catedralei și Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

În Letonia, angajatorii îi vor putea concedia pe salariații nevaccinați anti-COVID.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Guvernul în demisie vine cu precizări privind privatizarea/înstrăinarea Portului Internațional Liber „Giurgiulești” (PILG).

Pagina 1 din 5