Articole filtrate după dată: Luni, 19 Iulie 2021

De astăzi, absolvenții de liceu sau de colegiu pot depune actele pentru admiterea la universitățile din Republica Moldova.

Preşedinţii Georgiei, Moldovei şi Ucrainei - Salome Zourabichvili, Maia Sandu şi Vladimir Zelenski - au semnat declaraţia summitului "Trio Asociat".

Pe lângă provocările geopolitice și de securitate, Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) au o nouă misiune, aceea de a găsi un nou șef care să-l succeadă pe actualul secretar general, norvegianul Jens Stoltenberg, care își termină mandatul în septembrie 2022.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății și Uniunii Europene continuă campania de combatere a miturilor despre vaccinarea împotriva COVID-19.

Încă o persoană a decedat în R. Moldova după ce a luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 61 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

O guvernare nouă, de regulă înseamnă și accente noi în politica externă a țării.

Vaccinul Pfizer nu sporeşte riscul apariţiei unor probleme cardiovasculare grave (infarct, AVC sau embolie pulmonară) la persoanele cu vârste peste 75 de ani, potrivit unui studiu oficial francez dat luni publicităţii, informează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Cluburile de fotbal "Petrocub-Hânceşti" şi "Milsami" (Orhei) vor primi câte 550 de mii de euro pentru că au ajuns în doua rundă de calificare a Ligii Conferinţelor.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

China va interzice accesul persoanelor nevaccinate împotriva COVID-19 în școli, spitale, parcuri, supermarketuri, mijloace de transport în comun și alte locuri publice, potrivit Insider.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 5