Articole filtrate după dată: Joi, 15 Iulie 2021

Ex-deputata Platformei DA, Inga Grigoriu a menționat un șir de motive pentru care actualul Procuror General, Alexandr Stoiangolo, ar trebui să-și dea demisia.

“Am aflat azi din presă că 2 instituții cheie au fost ținta unor atacuri cibernetice, Curtea de Conturi și Serviciul Vamal”.

Fostul vicepreședinte al Platformei DA, Alexandru Slusari, a refuzat de două ori propunerea Maiei Sandu de a deveni ministru în Guvernul condus de fosta lideră PAS, în 2019.

Un avion pe cursa Chișinău - Abu Dhabi a efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul internațional din orașul Burgas, Bulgaria.

Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a anunţat joi concurs pentru postul de un nou judecător al Curţii Constituţionale (CC).

Politologul ucrainean Artem Filipenko consideră că, după alegerile din 11 iulie, "Rusia nu va pleca din Moldova, dar va încerca să se răzbune".

Președintele Maia Sandu l-a decorat cu „Ordinul de Onoare” pe Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck J. Hogan, care este la final de mandat.

Consiliul Concurenţei a condamnat publicarea în mass-media a raportului privind încălcările pieţei produselor petroliere, pe care instituţia l-a pregătit în primăvară la cererea Parlamentului şi l-a prezentat deputaţilor în şedinţă închisă.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, joi, citând un studiu din SUA, că vaccinarea împotriva COVID-19 a salvat 279.000 de americani de la deces.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Condițiile climaterice din anul curent, ploi frecvente și căldură de peste 30 de grade, favorizează dezvoltarea sporită a Ambrosiei artemisiifolia, care o putem remarca pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Pagina 1 din 7