Articole filtrate după dată: Marți, 08 Iunie 2021

Președintele țării, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce astăzi, CEC și-a schimbat decizia din 5 iunie și a majorat numărul secțiilor de votare peste hotare de la 139 la 146.

În Moldova, cu ocazia împlinirii a 60 de ani ai AŞM şi a celor 75 de ani de la înfiinţarea primelor institute ştiinţifice din republică, luni a început săptămâna Ştiinţei.

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a semnat marți o lege prin care înăsprește sancțiunile pentru persoanele care participă la manifestații neautorizate și pedepsele pentru „extremism”, scrie AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

SA "Moldovagaz" speră că Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energeticii va adopta în viitorul apropiat tariful pentru gaze, elaborat pe baza principiului "intrare-ieşire".

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Procuratura Generală a venit cu o reacție după ce deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a declarat că "funcționarii publici de bună credință din țară au primit indicații să verifice totul ce ține de candidații PAS".

Rezervele valutare ale Băncii Naţionale (BNM) au depăşit 3.783 de miliarde de dolari până la sfârşitul lunii mai, după ce au crescut cu 32,48 de milioane de dolari în cursul lunii.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Încă 4 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 40 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Comisia Electorală Centrală a decis majorarea numărului secțiilor de votare pentru alegătorii din străinătate, care vor participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Majoritatea cetăţenilor consideră că practica cumpărării voturilor este larg răspândită în Moldova.

Pagina 1 din 7