Articole filtrate după dată: Joi, 03 Iunie 2021

Premierul interimar al Moldovei, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Aureliu Ciocoi a numit reglementarea transnistreană "o sarcină prioritară a guvernului".

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi, în format online, cu membrii Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova (CNPM).

Rada Supremă a Ucrainei a condamnat incidentul în urma căruia un avion de pasageri a fost deturnat la Minsk şi a cerut autorităților din Belarus să-l elibereze imediat pe jurnalistul Roman Protasevici.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

"Redresarea economică după pandemie: realităţi şi perspective", aceasta este genericul conferinţei de nivel înal, organizată de Banca Naţională a Moldovei, care va avea loc vineri, 4 iunie, în format video.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Blocul Electoral „Renato Usatîi” s-a lansat în campania electorală. Primul de pe lista candidaților, Renato Usatîi, a anunțat prioritățile echipei sale în viitorul Parlament.

Cunoscutul avocat Ion Dron a aflat din presă că a fost exclus din lista Partidului Democrația Acasă, condus de Vasile Costiuc. Ion Dron era al treilea în lista prezentată de formațiune la CEC.

Poliția vine cu mai multe precizări privind inspecția efectuată astăzi, 3 iunie, la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Încă 5 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 69 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Consilierul ministrului demisionar de Interne, Iulian Berco, a declarat că inspecțiile efectuate joi, 3 iunie, de către polițiști la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) „au fost un control de rutină”.

Pagina 1 din 6