Articole filtrate după dată: Marți, 01 Iunie 2021

Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte (CALC) a expediat în atenția Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova un demers.

Turiştii care vor ajunge pe litoral în această vară şi administratorii plajelor de la Marea Neagră trebuie să respecte mai multe reguli anti-COVID de distanţare şi igienă, conform unui ordin publicat în Monitorul Oficial.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Mai mulți juriști din Republica Moldova au venit cu o părere despre decizia Maiei Sandu de a anula decretul fostului președinte Igor Dodon prin care Vladislav Clima a fost numit în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.

Sărăcia, emigraţia, infertilitatea şi amânarea sarcinii sunt principalele cauze care duc la scăderea natalităţii în Republica Moldova. Specialiştii spun că în aceste condiţii se atestă o îmbătrânire continuă a populaţiei.

Anticorpii care apar în organismul nostru, după ce ne vindecăm de o răceală obişnuită, pot neutraliza inclusiv virusul care provoacă COVID-19.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Anul pandemic 2020 a lovit și în procesul de adopție a copiilor abandonați.

Belarus a interzis temporar plecarea din țară a cetățenilor săi, inclusiv a multor deținători de permise de ședere în strănătate, cu câteva excepții, cum ar fi funcționarii publici care efectuează deplasări oficiale

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Frumuseţea şi magia dansului clasic şi popular, dar şi a coregrafiei contemporane au fost aplaudate la final de an de studii.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

Primarul satului Abaclia, raionul Basarabeasca, Victor Niculiță, a muncit timp de 11 ani în Italia și acum zece ani a revenit la baștină pentru a „construi Europa” acasă.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Șeful statului, Maia Sandu, și președintele PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, arată datele sondajului socio-politic iData, din luna mai 2021.

Pagina 1 din 5