Articole filtrate după dată: Joi, 06 Mai 2021

Deputatul „PRO Moldova” și fostul ministru al Justiției, Vladimir Cebotari, anunță că fostul lider al PDM, Vladi Plahotniuc, și ex-vicepreședintele formațiunii, Serghei Iaralov, au depus un autodenunț la Procuratură după ce i-au transmis lui Igor Dodon o sacoșă cu bani în iunie 2019.

Liderii fracțiunilor parlamentare a Platformei DA și PAS, Alexandru Slusari și Igor Grosu, vin cu reacții la anunțul Partidului Comuniștilor de a accepta negocierile cu socialiștii privind formarea unui bloc electoral în cadrul alegeriloe anticipate din 11 iulie.

Reprezentanții PSRM salută decizia comuniștilor de a continua negocierile privind formarea unui bloc electoral în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

Partidul Acțiune și Solidaritate doreşte să participe singur la alegerile parlamentare anticipate.

În ultimele 24 de ore, alți 11.344 de moldoveni au fost imunizați anti-COVID.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor Găgăuziei cu prilejul sărbătorii „Hederlez”.

PCRM începe negocierile cu PSRM privind formarea blocului electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Perioada electorală este, potrivit Codului Electoral, perioadă de timp cuprinsă între ziua aducerii la cunoștință publică a datei alegerilor și ziua în care rezultatele alegerilor sunt confirmate de către organele competente, dar nu mai mare de 90 de zile.

Încă 20 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 333 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Pagina 1 din 5