Articole filtrate după dată: Vineri, 09 Aprilie 2021

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

Neîncrederea care există între UE și Rusia reiese din problemele privind transparența procesului de comunicare pe seama vaccinului.

Curtea Supremă de Justiție a admis recursul declarat de reprezentanții Procuraturii și a casat decizia Curții de Apel Chișinău prin care Vitalie Burlacu și Irina Baglai, acuzați de coruperea deputaților, au fost eliberați de sub răspunderea penală.

Halterofilul moldovean, Daniel Lungu, a reușit să spargă gheața și după o pauză de șase ani a adus țării noastre prima medalie de aur la Campionatele Europene de seniori.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 99 de ani, a anunțat Palatul Buckingham.

Încă 32 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 910 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Autoritatea de reglementare sanitară a Ungariei va ajuta Slovacia să examineze dozele de vaccin Sputnik V achiziţionate din Rusia, în urma unei dispute dintre aceste două ţări din urmă privind conformitatea unui lot de vaccinuri Sputnik V cumpărat de guvernul slovac.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Experta internațională în sănătate publică, Ala Tocarciuc, este de părere că politicul nu ar trebui atât de mult să influențeze problemele legate de sănătatea oamenilor și nu ar trebui să se joace cu viețile umane.

Începând cu ianuarie 2020 și până în prezent, toate persoanele de la conducerea Republicii Moldova, indiferent de funcții, au picat testele de responsabilitate și de atitudine, pentru că nu au fost capabile să gestioneze pandemia COVID-19.

Pagina 1 din 5