Articole filtrate după dată: Joi, 08 Aprilie 2021

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) s-a întrunit astăzi, 8 aprilie, în ședință.

Pentru prima dată în ultimii 18 ani, Focul Haric ar putea să nu ajungă în Moldova.

Preşedintele interimar al PAS, deputatul Igor Grosu, consideră că alegerile parlamentare anticipate ar trebui organizate la vară.

Încă 39 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.428 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Preşedintele partidului socialiştilor, Igor Dodon, a declarat că majoritatea parlamentară ar putea să nu ţină cont de decizia Curţii Constituţionale, dacă aceasta afirmă că există circumstanţe pentru dizolvarea Parlamentului.

Secretariatul Parlamentului anunță despre inițierea procedurii de vaccinare a deputaților și angajaților Legislativului.

Cercetătorii japonezi au descoperit în urma unui experiment că o serie de medicamente care există deja pe piață inhibă noul coronavirus și patogenii similari, potrivit Japan Times.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, rămâne internat în spitalul raional. Acesta suferă dureri insuportabile din cauza arsurilor cu care s-a ales în urma unui atac al reprezentanților Partidului Acasă Construim Europa (PACE).

Costul creditelor nebancare, format din dobânzi, comisioane, taxe, penalități, dobânzi de întârziere și orice alt tip de plăți se propune a fi plafonat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 5