Articole filtrate după dată: Miercuri, 07 Aprilie 2021

Vicepreşedintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a ajuns la spital după ce a fost stropit în faţă cu verde de briliant.

După ce președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE a fost reținut, pentru că ieri, 6 aprilie, l-a stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu o reacție.

În reparaţia mai multor străzi din Capitală au fost investite milioane de lei anul trecut, însă lucrările nu au trecut testul iernii.

Încă 44 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.155 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Preşedintele "Partidului Nostru", primarul oraşului Bălţi, Renato Usatîi, a plecat pentru câteva zile la Dubai (Emiratele Arabe Unite) pentru a primi a doua doză de vaccin.

Fostul premier Ion Chicu a spus că există toate circumstanţele formale pentru dizolvarea Parlamentului.

Preşedintele Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon, consideră că Maia Sandu nu va putea să finalizeze mandatul prezidenţial.

42 partide politice, din cele 50 înregistrate oficial în Republica Moldova, au depus raportul anual privind gestiunea financiară pentru anul 2020.

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, susține că nu știe la ce face referire liderul socialiștilor Igor Dodon atunci când promite că urmează a fi cumpărate între 500.000 și 1.000.000 de vaccinuri Sputnik V.

Pagina 1 din 6