Articole filtrate după dată: Luni, 05 Aprilie 2021

Astăzi, 5 aprilie 2021, a avut loc briefingul de presă susținut de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, după ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență.

Unii deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate se bucură de case spațioase și mașini scumpe.

Ministrul justiţiei Fadei Nagacevschii a comentat scrisoarea preşedintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi către secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejcinovic.

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce socialiștii au declarat că Serviciul de Informații și Securitate (SIS), dar și președintele Maia Sandu au cunoscut despre răpirea judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus.

Încă 42 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 703 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Comisia Electorală Centrală a avizat proiectul de hotărâre pentru autorizarea testării metodei alternative – votul prin corespondență, dar și votarea în mai multe zile în cadrul unui scrutin.

Judecătorul ucrainean, Nicolae Ceaus ar fi fost transportat în Ucraina în portbagajul unui automobil Toyota RAV 4, care aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău.

Deciziile comisiilor municipale de sănătate publică din Chişinău şi Bălţi, de a permite oamenilor accesul în parcuri, păduri şi alte spaţii libere ar fi abuzive, consideră juriştii.

Președintele Comisiei Control al finanțelor publice, deputatul Platformei DA, Igor Munteanu, a amintit Guvernului că are o obligație.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 6