Articole filtrate după dată: Luni, 12 Aprilie 2021

Cheia deblocării metodelor alternative de vot stă în Parlament. Pentru aceasta e nevoie de proiecte legislative care să le prevadă și de votarea acestora în Parlament.

Jurnalista Natalia Morari a născut astăzi, 12 aprilie, un băiețel.

Mâine, 13 aprilie 2021, începând cu ora 13:00, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate, anunță Președinția.

Încă 21 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 603 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, şi preşedintele Partidului Socialiştilor (PSRM), Igor Dodon, sunt cei mai populari politicieni în rândul moldovenilor.

Introducerea votului electronic depinde de conjunctura politică.

Pandemia de coronavirus care a lovit în toţi îşi lăsa amprenta şi pe noua generaţie. Pentru că trăim vremuri periculoase, multe familii care şi-ar dori copii renunţă la această idee.

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a negat informația că angajații săi ar fi implicați în răpirea fostului judecător Nikolai Ceaus din R. Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Conflictul din estul Ucrainei poate fi un motiv de îngrijorare şi pentru Republica Moldova. Invitat in emisiunea Conexiuni, de la TVR Moldova, generalul american în rezervă, Ben Hodges, a declarat ca autorităţile de la Kremlin fac diferite manevre pentru a-şi demonstra sfera de influenţă în regiunea Mării Negre.

Pagina 1 din 5