Articole filtrate după dată: Marți, 02 Martie 2021

Socialiştii şi fracţiunea PAS se vor întâlni pentru a discuta despre depăşirea crizei politice.

Un ofițer de investigații din cadrul IP Căușeni a primit mandat de arest, după ce acum o săptămână a fost reținut de ofițerii SPIA pentru luare de mită.

O persoană necunoscută a sesizat poliția despre faptul că sediul Președinției R. Moldova ar fi minat. LA fața locului s-au deplasat geniștii de la BOMBTEH, salvatorii, dar și polițiștii.

Partidul Socialist (PSRM) vor insista pentu destituirea funcţionarii numiţi în 2017-2019, în perioada "statului captiv", când puterea din Moldova era controlată de regimul lui Vlad Plahotniuc.

Administrația Joe Biden va oferi un ajutor militar pentru Ucraina în valoare de 125 de milioane de dolari. Anunțul a fost făcut de Pentagon.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Persoanele care s-au vindecat de COVID-19 pot fi vaccinate și nu este necesar test la anticorpi, a declarat epidemiologul Alexei Ceban.

Încă 27 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.400 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Lucrătorii medicali din Spitalul Raional Comrat refuză să se vaccineze împotriva noului tip de coronavirus cu vaccinul donat de către România AstraZeneca.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a organizat un briefing de presă la finalul primei zile de vaccinare în Republica Moldova.

Pagina 1 din 5