Articole filtrate după dată: Vineri, 19 Martie 2021

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

Modalităţile de funcţionare a viitorului sistem de control prealabil, la care vor trebui să se supună până la sfârşitul lui 2022 cetăţenii din ţări terţe pentru a putea intra în UE fără viză, au făcut obiectul unui acord anunţat vineri de Comisia Europeană, relatează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joi că nu vede motive pentru a suspenda vaccinarea populaţiei cu vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZeneca, cum au făcut mai multe ţări europene, şi a denunţat un ''atac informaţional'' împotriva acestui vaccin, scrie agenţia EFE.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 29 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.843 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Încă un partid politic a fost înregistrat oficial în Republica Moldova.

În continuare nu cred în independența Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

România dorește să încheie un protocol adițional cu Republica Moldova la acordul privind grantul nerambursabil de 100 de milioane de euro, semnat în anul 2010, până la finalul luni martie.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, susține că a aflat din presă și de la colegi că procurorul general Alexandr Stoianoglo a cerut să-i fie ridicată imunitatea parlamentară, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală.

Deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM), Vasile Bolea, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că sâmbătă, 20 ianuarie, Comisia juridică, numiri și Imunități va examina demersurile înainte de procurorul general Alexandr Stoianoglo.

Pagina 1 din 6