Articole filtrate după dată: Miercuri, 17 Martie 2021

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că s-a convenit asupra Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, se arată nemulțumit de acțiunile președintelui R.Moldova, Maia Sandu, în contextul desemnării lui Igor Grosu drept candidat la funcția de prim-ministru.

Deputații Partidului Socialiștilor (PSRM) au contestat astăzi la Curtea Constituțională decretul președintelui Maia Sandu privind desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier.

În Republica Moldova, de la începutul epidemiei, au fost înregistrate în total 208.928 de persoane infectate cu COVID-19.

Încă 34 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.916 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Este cel mai mare număr de noi infectați anunțat oficial de la începutul epidemiei în țara noastră.

Başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a discutat, în format de videoconferinţă, situaţia epidemiologică din Moldova şi autonomie cu şeful biroului Consiliului Europei din Moldova, William Massolin.

Până la începutul lunii martie, veniturile bugetului asigurărilor sociale de stat au ajuns la 4,686 milioane de lei (267,7 milioane de dolari).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu echipa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Situația epidemiologică din țara noastră este una alarmantă. Capitala a devenit principalul focar de COVID-19, iar spitalele municipale nu mai dispun de locuri libere pentru a trata pacienții infectați cu noul coronavirus.

Pagina 1 din 7