Articole filtrate după dată: Vineri, 12 Martie 2021

Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să evite aglomerațiile, iar în spațiile publice să se afle doar cu necesitate stringentă.

Încă 38 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.785 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică a decis reluarea procesului educațional în Republica Moldova începând cu 16 martie.

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a acceptat demersul procurorilor PCCOCS și a dispus plasarea în arest preventiv a șefului de departament de la Banca Națională a Moldovei, care a fost reținut joi, 11 martie.

Pandemia de COVID-19 a afectat serios economia Republicii Moldova, de aceea business-ul mic susține că nu va mai rezista la încă un lockdown.

Partidul socialist (PSRM) nu va organiza proteste şi nu va solicita destituirea preşedintelui Maia Sandu, care refuză să respecte decizia Curţii Constituţionale şi să înceapă un dialog cu fracţiunile parlamentare.

Cele mai multe infectări cu coronavirus au loc în familie, aproximativ 63%, arată un studiu al Institutului Pasteur.

„Căutați copite de cai morți, nu vă duce capul la nimic bun”. Este declarația fostului șef de stat, Igor Dodon către actuala conducere a țării.

Președintele Maia Sandu a convocat o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu situația pandemică din R. Moldova.

Pagina 1 din 5