Articole filtrate după dată: Miercuri, 10 Martie 2021

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco susține că mâine nu va avea loc ședința Parlamentului, ci vineri. Potrivit legiuitorului PSRM dorește să monopolizeze spațiul informațional cu „decizii strategice pentru viitorul țării”.

Premierul interimar Aureliu Ciocoi s-a adresat Parlamentului cu solicitarea de a permite Guvernului în exercițiu procurarea vaccinelor anticoronavirus, cu derogare de la Legea privind achizițiile publice.

Încă 33 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.753 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, ar fi intrat în dizgrația Kremlinului după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Liderul PDM, Pavel Filip, cheamă partidele politice la dialog pentru a discuta un plan anticriză, care poate fi realizat doar cu un guvern funcțional.

Nu putem cere multe Guvernului în demisie, dar putem cere multe de la întreaga clasă politică.

Nevoia de procurare a vaccinului anti-COVID-19 de către unele persoane poate fi calificată ca discriminatorie din punct de vedere al drepturilor omului, pornind de la premisa că vaccinul trebuie să fie gratuit pentru toți.

La 25 de km distanță de Capitală, în inima Codrilor, se află reședința prezidențială de la Condrița. Clădirea a găzduit de-a lungul anilor mai mulți președinți ai R. Moldova.

Preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip, şi-a exprimat indignarea faţă de "ultimatumurile, declaraţiile, certurile ce au loc pe scena politică", în timp ce la centrul COVID de la Moldexpo stau în rând ambulanţe şi zeci de pacienţi, care luptă împotriva virusului.

Pagina 1 din 5