Articole filtrate după dată: Luni, 08 Februarie 2021

Odată cu plecarea lui Ion Chicu din funcția de prim-ministru al R. Moldova, s-au micșorat brusc și cheltuielile alocate pentru Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS), a declarat astăzi președintele Maia Sandu, în cadrul unui briefing de presă.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ținut astăzi un briefing, în cadrul căruia a prezentat rezultatele vizitei de lucru pe care a efectuat-o în zilele de 3-4 februarie la Paris.

Parisul este una dintre cele mai importante capitale europene, atât în contextul colaborare bilaterală, cât și al relației Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că, în cazul în care Guvernul Nataliei Gavriliţa va fi votat săptămâna aceasta, are un plan şi se va apuca de lucru.

Maia Sandu respinge acuzaţiile socialiştilor aduse la adresa consilierului său prezidenţial în domeniu sănătăţii, Ala Nemerenco, inclusiv despre averea pe care aceasta ar ascunde-o în România.

Încă 14 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 989 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Moldovagaz şi Transavtogaz şi-au confirmat interesul în dezvoltarea pieţei combustibilului mai curat, cum ar fi metanul.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Candidatul desemnat la funcția de premier, Natalia Gavriliță a depus la Secretariatul Parlamentului demersul pentru prezentarea sa și a echipei de miniștri în plen.

Vizitele în străinătate sunt necesare pentru a asigura o politică externă activă, care va permite ţării noastre să-şi realizeze obiectivele în procesul de integrare europeană şi să atragă investiţii.

Pagina 1 din 5