Articole filtrate după dată: Marți, 02 Februarie 2021

Opozantul rus, Alexei Navalnîi, a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare pentru încălcarea condiţiilor unei sentinţe cu suspendare.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Kremlinul şi-a exprimat marţi speranţa că Uniunea Europeană (UE) nu va face “prostia” să condiţioneze viitorul relaţiei sale cu Rusia de soarta opozantului rus Aleksei Navalnîi.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce Organizația Teritorială a Partidului Democrat din Sângerei a părăsit partidul.

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea deputaților PSRM prin care s-a solicitat interpretarea mai multor prevederi din Constituție cu referire la atribuțiile președintelui R.Moldova în domeniul desemnării candidatului la funcția de prim-ministru.

Proiectul Investițional „Restructurarea Căilor Ferate Moldovenești”, cu un buget total de 109 milioane de euro, finanțat de BERD și BEI, este practic neimplementat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Vizita președintei Maia Sandu la Paris este una semnificativă și poate impulsiona relația moldo-franceză, iar susținerea din partea Franței poate cântări foarte mult pentru Republica Moldova, având în vedere faptul că Franța este o voce importantă în cadrul UE, apreciază comentatorul politic Ion Tăbârță.

Intenția deputaților Partidului Socialiștilor de a elabora o nouă lege privind funcționarea limbilor este o problemă falsă, readusă în actualitate din motive strict politice, susține comentatorul politic Vlad Țurcanu.

Încă 16 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 639 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Serviciul de Protecție și Pază de Stat a depus o sesizare la Procuratura Generală cu referire la terenul de 1,5 ha de pe strada Vasile Lupu 28, municipiul Chișinău, alocat pentru construcția de locuințe de serviciu pentru angajații instituției.

Pagina 1 din 4