Articole filtrate după dată: Vineri, 12 Februarie 2021

Autorităţile ar putea introduce măsuri mai drastice, dacă numărul de infectări cu noul coronavirus va continua să crească.

Audierile cu privire la cauza penală privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și referitor la modul de privatizare a întreprinderii de stat „Air Moldova”, care urmau să aibă loc astăzi, 12 februarie, în Parlament, se amână.

Se așteaptă o creștere cu circa 20% a infectărilor cu noul tip de coronavirus, a comunicat astăzi, 12 februarie, în ședința Guvernului, Tatiana Zatîc, secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ministru interimar.

Mariana Durleșteanu „este candidatura mafiei Plahotniuc-Dodon-Șor, născută de Voronin” și „nu poate fi înaintată ca prim-ministru”.

PSRM a depus sesizarea la Curtea Constituțională privind examinarea constituționalității decretului semnat de Maia Sandu prin care Natalia Gavrilița a fost desemnată repetat pentru funcția de premier.

La începutul lunii februarie Administrația Prezidențială a publicat „Darea de seamă privind monitorizarea executării contractelor de achiziție publică pentru anul 2020”, ce include toate achizițiile efectuate de Președinție pe parcursul ultimului an de mandat al lui Igor Dodon.

Președintele Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat astăzi într-un briefing de presă că desemnarea repetată a Nataliei Gavriliță la funcția de premier este „la limita legalității”.

Deputatul Ștefan Gațcan nu mai beneficiază de protecție de stat.

Încă 19 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.280 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Pagina 1 din 5