Articole filtrate după dată: Luni, 21 Noiembrie 2022

Protestele antiguvernamentale de la Chișinău sunt organizate de grupuri „finanțate direct de Federația Rusă”, susține președinta Maia Sandu.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat că a reunit peste 300 de experţi care vor avea misiunea de a întocmi o nouă listă cu agenţii patogeni susceptibili să cauzeze epidemii şi pandemii, şi de a studia amenințările ce ar putea să apară de la virusuri necunoscute.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Directorul CNA, Iulian Rusu, și procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, au avut astăzi o întrevedere oficială cu reprezentanții Parchetului Național Financiar al Franței, în care au abordat oportunitățile de cooperare interinstituțională.

Peste 40 de companii din județul Maramureș și din Ungheni, care activează în domeniul agriculturii, IT, fabricarea de confecții metalice, în comerțul cu materiale de construcții, în turism, publicitate și sport s-au reunit la Baia Mare, în cadrul unei misiuni economice.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Președinta Maia Sandu spune că Republica Moldova se confruntă cu o criză energetică drastică, cu o inflație extraordinară ce depășește 30%, iar asemenea situații influențează negativ nivelul de trai al cetățenilor și mediul economic.

Intoxicațiile alimentare reprezintă afecțiuni digestive cu evoluție acută sau subacută care pot surveni izolat sau sub formă de îmbolnăviri în colectivitate, cauzate de consumul alimentelor contaminate cu germeni capabili de toxigeneză. Epidemiile de intoxicație alimentară sunt mai frecvent întâlnite în sezonul cald și sunt favorizate de nerespectarea regulilor de igienă alimentară.

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a cerut luni Adunării Parlamentare a NATO să recunoască Rusia ca "stat terorist", după atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene, relatează EFE.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Uniunea Europeană ne va dona sute de milioane de euro pentru a soluționa criza energetică și problemele refugiaților. Emmanuel Macron a făcut declarația în cadrul Platformei de sprijin pentru Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Occidentul și întreaga lume ar trebui să se obișnuiască cu ideea ca Ucraina să câștige războiul împotriva Rusiei nu prin negocieri, ci luptând pe câmpul de luptă, este de părere fostul comandant al trupelor americane în Europa, generalul în retragere Ben Hodges, potrivit Newsweek.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Alertele cu explozive anunțate astăzi la Curtea de Apel Chișinău și sediile Centru și Buiucani ale Judecătoriei Chișinău s-au dovedit a fi false.

Pagina 1 din 3