Articole filtrate după dată: Miercuri, 02 Noiembrie 2022

Ministerul Finanţelor a plasat marţi la licitaţie titluri de stat în valoare de 1,509 miliarde lei, în timp ce cererea pentru aceste titluri a fost de 1,95 miliarde lei.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Şefii de guverne din Finlanda, Suedia, Norvegia şi Islanda promit să ajute Moldova şi Ucraina cu resurse energetice în timpul iernii.

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a venit cu un mesaj în legătură cu revenirea fostului deputat democrat, Vladimir Andronachi, în Republica Moldova.

Energia electrică se va scumpi până la 4,77 kW/h pentru consumatorii casnici deserviți de Premier Energy.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Roman Cojuhari, președintele fracțiunii PAS din CMC și Zinaida Popa, vicepreședinta, au susținut o conferință de presă în care au expus poziția fracțiunii PAS despre situația de la Apă-Canal Chișinău.

Guvernul a aprobat alocarea, de către Agenția Proprietății Publice, a 800.000 de euro, din Fondul de rezervă, pentru auditul extern al datoriei SA Moldovagaz către Gazprom și Factoring Finance.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Consiliul UE, condus în a doua jumătate a anului 2022 de Cehia, a stabilit calendarul privind decizia de aderare la Schengen pentru trei state comunitare - România, Bulgaria şi Croaţia, arată europarlamentarul USR Vlad Gheorghe, potrivit News.ro.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Procuratura Anticorupție a reținut o altă persoană în dosarul denumit generic „Frauda bancară”.

Democratul fugar Vladimir Andronachi a ajuns la Chișinău după ce a fost preluat de CNA de la frontiera moldo-ucraineană.

Vladimir Putin a ordonat deschiderea granițelor Rusiei și eliminarea vizelor, chiar și pentru țări care impun vize cetățenilor ruși, scrie The Moscow Times.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4