Articole filtrate după dată: Luni, 07 Iunie 2021

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a lăsat un mesaj emoționant în legătură cu trecerea în nemurire a maestrului Iurie Sadovnic.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la conferința internațională „Zero Corruption Conference”, organizată în format mixt, online și cu prezență în sală, la Kiev.

Comisia Electorală Centrală a publicat proiectul inițial privind deschidere a 162 de secții de votare în străinătate, prezentat spre dezbateri de președintele CEC, Dorin Cimil, și modificat în cadrul ședinței Comisiei din 5 iunie.

Fostul premier și lider al Partidului Liberal Democrat (PLDM), Vlad Filat, a venit cu o reacție dură la adresa deputatului socialist Bogdat Țîrdea.

În parcul central din Chişinău ieri a fost sărbătorită cea de-a 222-a aniversare din ziua naşterii marelui poet şi scriitor rus Alexandru Puşkin.

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, nu se grăbeşte să anunţe dacă va participa la așa-zise următoarele alegeri prezidenţiale, care vor avea loc în noiembrie în regiune.

Zurab Todua, membru al comitetului executiv al "Congresului civic" (CC), istoric şi politolog, consideră că alegerile parlamentare din 11 iulie ar putea "curăţi" Moldova şi ar lansa "o schimbare a clasei politice".

Directorul Institutului de Istorie Orală a Republicii Moldova, Alexei Tulbure, consideră că principala condiţie pentru crearea unei noi coaliţii de guvernământ în Parlament este "declararea stării de urgenţă în justiţia moldovenească".

Moderna a solicitat autorizarea vaccinului anticovid pentru adolescenți. Cererea a fost depusă la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) și autoritățile canadiene.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Activitățile de screening prin radiografie pulmonară a persoanelor din localitățile rurale, care fac parte din grupele de risc sporit privind tuberculoza, precum și cu risc sporit de îmbolnăvire de cancer pulmonar, au fost reluate.

Pagina 1 din 5