Articole filtrate după dată: Miercuri, 23 Noiembrie 2022

De ce s-a întrerupt lumina în Republica Moldova, dacă o cumpărăm din România și bombardamentele rusești au loc în Ucraina? Este o întrebare care a apărut astăzi.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că până la această oră nu au fost raportate incidente/accidente generate de întreruperile de energie electrică.

Selecţionata Japoniei a produs a doua mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Germaniei cu scorul de 2-1 (0-1), miercuri, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa E.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Parlamentul European cere accelerarea procesului de extindere a Uniunii Europene, decizie care privește inclusiv Republica Moldova.

Compania de avocatură americană Dechert anunță că renunță să-l mai apare în instanțele de judecată pe fugarul Ilan Șor urmare a sancțiunilor care i-au fost aplicate de autoritățile americane.

Vicepremierul Andrei Spînu a anunțat că a discutat în această seară cu comisarul european pentru Energie și ministrul român și cel ucrainean al Energiei.

Cel puţin trei civili şi un nou-născut au fost ucişi miercuri în noi atacuri aeriene în Ucraina, iar în oraşul Vilniansk din regiunea Zaporojia, unde o clădire cu două etaje în care funcţiona o maternitate a fost distrusă într-un atac cu rachetă, în urma căruia preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Moscova de răspândirea ”terorii”, relatează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

După ce timp de aproximativ o oră Republica Moldova a fost în beznă, Moldelectrica anunță că, în prezent, avem tensiune pe rețelele de transport de înaltă tensiune.

Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene pentru a da explicații, ca urmare a deconectărilor masive de energie electrică, în urma bombardamentelor din Ucraina.

Președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj după ce mai multe localități din țară au rămas fără electricitate din cauza bombardamentelor rusești asupra Ucrainei.

Pagina 1 din 3

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE