Articole filtrate după dată: Vineri, 18 Noiembrie 2022

Peste o treime dintre cetățenii moldoveni consideră că autoritățile nu au făcut nimic pentru a face față crizei energetice și creșterii prețurilor.

Numărul susținătorilor aderării Moldovei la UE a scăzut ușor. Acest lucru rezultă din rezultatele unui studiu sociologic realizat de iData-Date Inteligente, prezentate vineri în cadrul unei conferințe de presă.

În perioada 15-17 noiembrie, în orașul Târgu Neamț, România, delegația Î.S ”Calea Ferată din Moldova” a participat la Comisia feroviară de frontieră a Societăților Naționale de Transport Feroviar din România și CFM.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

La protestul de astăzi din centrul Capitalei, care s-a desfășurat sub formă de marș, au participat circa 3.000 de persoane. Poliția s-a aflat la datorie și a asigurat ordinea publică.

Rusia "a considerat și continuă să considere Moldova un membru activ al Comunității statelor independente".

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține că "forțe agresive din afara țării vor să dezbine PAS pentru că se tem de fermitatea cu care mergem înainte".

Energia electrică ar putea ajunge să coste 7 lei pentru consumatorii casnici, cel puțin așa arată datele Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

S.A. Termoelectrica a asigurat conectarea încălzirii pentru circa 3.970 de edificii, ceea ce constituie 90% din clădirile conectate la sistemul centralizat de termoficare.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost eliberat din arest la domiciliu.

În interviul oferit de Vlad Plahotniuc ”sunt multe lucruri care corespund realității”.

Pagina 1 din 3

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE