Articole filtrate după dată: Joi, 17 Noiembrie 2022

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi a participat astăzi la Reuniunea miniștrilor Apărării din Europa de Sud-Est (SEDM), organizată în orașul Sofia, Bulgaria.

Ouăle de găină, tot mai scumpe. La piața din Bălți, cumpărătorii ar trebui să scoată din buzunar în medie 35 de lei pentru zece ouă. În timp ce ouăle de casă se vând cu 45 de lei.

Oricine îi va urma la putere lui Vladimir Putin în Rusia va fi mult mai rău, a declarat fostul comandant al forțelor armate americane în Europa, generalul în rezervă Ben Hodges, într-un interviu pentru publicația New Voice of Ukraine.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În perioada 20-22 noiembrie, Maia Sandu va întreprinde o vizită de lucru la Paris, unde va avea o întrevedere cu președintele Franței, Emmanuel Macron.

Mai mulți europarlamentari au solicitat eliminarea tarifelor de roaming dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova printr-o scrisoare adresată președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Consumul de tutun ia anual viața a peste opt milioane de oameni. Din numărul total de decese provocate anual de cancer, în o pătrime din cazuri este implicat consumul de tutun.

Procuratura Anticorupție (PA) anunță joi, 17 noiembrie, că Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis demersul acuzatorilor de stat privind autorizarea finalizării urmăririi penale în lipsa învinuitului Vladimir Plahotniuc în dosarul „Frauda bancară”.

Un tribunal din Haga a condamnat joi trei bărbați, doi ruși și un ucrainean, pentru doborârea zborului MH17, al companiei Malaysia Airlines, care survola Ucraina în 17 iulie 2014.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Cutremurător. Soldații ruși au răpit 46 de copii de la un orfelinat, când au fugit din Herson. I-au folosit ca scuturi

Neutralitatea nu te apără de rachete, dar ea trebuie apărată şi, prin urmare, suntem obligaţi să ne apărăm spaţiul aerian, a declarat preşedintele legislativului de la Chişinău, Igor Grosu, relatează joi Radio Chişinău.

Pagina 1 din 4

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE