Articole filtrate după dată: Marți, 15 Noiembrie 2022

Troleibuze blocate, circulație îngreunată, un pieton lovit și sute de oameni nemulțumiți. Sunt consecințele deconectării curentului electric în municipiul Bălți. Oamenii au fost nevoiți să împingă troleibuzele pentru a debloca strada Ștefan cel Mare.

Rusia a respins furioasă apelul internațional de a plăti despăgubiri pentru distrugerile provocate în Ucraina, în urma rezoluției adoptate luni de Adunarea Generală ONU, scrie BBC.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, anunță că, deși astăzi livrările de energie electrică au fost reluate, riscul de a rămâne fără curent este încă ridicat.

Președintele Maia Sandu a venit cu o reacție după ce mai multe localități din Republica Moldova au rămas fără energie electrică.

Somnul îți ocupă o treime din viață. Dacă trăiești 90 de ani, vei dormi 30 dintre aceștia. Acest fapt determină ca somnul să fie obiectul interesului și a cercetărilor multor oameni de știință din întreaga lume (neurologi, psihologi, antropologi, sociologi).

Deconectări de energie electrică în Ucraina în urma unui bombardament masiv al rușilor. Energia a fost deconectată și în mai multe localități din Moldova. Ulterior, Moldelectrica a anunțat că livrările au fost restabilite.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Trupele ruse au lansat marți circa 100 de rachete în Ucraina. Reprezentantul comandamentului Forțelor Aeriene, Iuri Ignat, a declarat la un post național de televiziune că rușii au depășit numărul de rachete lansate pe 10 octombrie, când au folosit circa 80 de rachete.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Victor Bînzari, directorul interimar al Energocom, a declarat pentru Ziarul de Gardă că motivul pentru care mai multe localități din Republica Moldova au rămas fără curent este faptul că a căzut linia de 400 kV, care leagă și a apărut o diferența față de frecvențele europene.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Rusia a lovit masiv sistemul energetic al Ucrainei. Cea mai dificilă situație este în regiunile nordice și centrale, prin urmare, se fac deconectări de urgență pentru toate categoriile de consumatori, iar la Kiev au fost introduse programe speciale de întreruperi de urgență.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Fostul deputat Chiril Moțpan sugerează că mesajele din rețeaua Telegram ale unor demnitari, făcute publice, au menirea de a grăbi sfârșitul actualei guvernări.

Pagina 1 din 3

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE