Articole filtrate după dată: Luni, 14 Noiembrie 2022

Vicepreşedintele Comisiei electorale centrale (CEC) Pavel Postică nu este de acord cu reprezentanţii opoziţiei că Comisia nu le ascultă propunerile privind noul Cod electoral.

Din ordinul lui Vladimir Putin, cetățenii rușii care au dublă cetățenie sunt obligați să intre în armata rusă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ar putea fi ultima iarnă în care Kremlinul şantajează energetic Republica Moldova. Este declaraţia deputatului PAS, Dumitru Alaiba, care dă asigurări că autorităţile vor identifica alternative la gazul rusesc.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Bogdan Aurescu vrea să ceară europenilor să sprijine Republica Moldova. El intenționează să solicite omologilor din UE analizarea situației din țara noastră.

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a spus că nu a participat la ședința fracțiunii PAS de duminică, de la Președinție, însă aceste întâlniri în weekend sunt o practică normală.

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

Opoziţia extraparlamentară (partidele participante la platforma "Agenda comună") au criticat proiectul noului Cod electoral.

Curtea Constituțională a Republicii Moldova (CCM) anunță că a demarat verificarea constituționalității Partidului Politic Șor.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Președintele NDI (Institutul Democratic Național), Derek Mitchell, însoțit de directoarea regională pentru Eurasia, Eva Busza și de reprezentanții locali ai organizației.

Diabetul zaharat este acum printre primele 10 cauze de deces la nivel mondial. Acesta reprezintă o boală cronică caracterizată prin nivelul crescut al glucozei (zahăr) din sânge, determinată de incapacitatea pacreasului de a produce insulină sau de incapacitatea organismul de a utiliza insulina produsă. Drept urmare, are loc o acumulare a excesului de zahăr în fluxul sanguin.

Pagina 1 din 4

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE