Articole filtrate după dată: Marți, 01 Noiembrie 2022

Norvegia, cel mai mare furnizor de gaze naturale al Europei​, va sprijini Republica Moldova și Ucraina pentru a trece cu bine de iarnă. Premierul norvegian, Jonas Gahr Store, dar și omologii săi din Finlanda, Suedia și Islanda s-au angajat marţi, 1 noiembrie, să ajute țara noastră, dar și pe cea vecină, să-şi asigure aprovizionarea cu gaze în perioada rece a anului.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), în frunte cu Ana Revenco, nu susține deconectarea iluminatului stradal din municipiul Chișinău. Cel puțin așa reiese dintr-un document publicat de către primarul Capitalei, Ion Ceban.

78 de rachete și 5 drone kamikaze au fost lansate luni de Rusia pe teritoriul Ucrainei, a anunţat comandantul șef al Forțelor Armate ucrainene, generalul Valery Zalujnî.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban a declarat că Gazprom nu are motive întemeiate pentru a limita livrările de gaze naturale către Republica Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Moldova trece printr-o criză energetică majoră și riscă să rămână fără gaze și electricitate în această iarnă din cauza războiului desfășurat în Ucraina. Pentru consumatorii moldoveni tariful la gaze a crescut de șase ori în ultimul an și este de două ori mai mare decât în România.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, vine cu noi detalii în legătură cu situația din domeniul energetic.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Președinta Republicii Moldova a declarat în exclusivitate pentru Digi24 că Rusia se folosește de nemulțumirile oamenilor pe fondul scumpirilor uriașe, pentru a destabiliza guvernul de la Chișinău.

Zahărul este definit drept o substanță cristalină dulce, obținută din plante diverse, în special din sfecla de zahăr și trestia de zahăr. Acesta este alcătuit aproape în totalitate din zaharoză și este utilizat în calitate de îndulcitor în alimente și băuturi.

Rusia încearcă să destabilizeze situația din R. Moldova, încearcă o lovitură de stat și înlocuirea guvernului democrat, proeuropean.

După ce SUA au anunțat sancționarea lui Ilan Șor, Vlad Plahotniuc și a unor entități ruse, societatea a rămas surprinsă că în lista persoanelor nu s-au regăsit și alte ”personaje”.

Pagina 1 din 3