Articole filtrate după dată: Marți, 21 Septembrie 2021

Republica Moldova urmează să inițieze negocierile privind semnarea Acordului de Repunere în vigoare a asistenței SUA în valoare totală de 167,53 milioane de dolari.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, și ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, Steven Fisher, au semnat un Memorandum de înțelegere între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Unit cu privire la returnarea fondurilor ilicite, confiscate de la Luca Filat, fiul fostului premier Vlad Filat, prin ordinul instanțelor din Regatul Unit.

În ultimele 24 de ore, alți 4.177 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.137 de persoane, iar cu a doua doză - 1.040.

Fiind mai o afecțiune mai des întâlnită în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, amigdalita sau ”roșu în gât” este caracterizată de acea durere înțepătoare în gât, însoțite de febră, dureri în urechi și respirație urât mirositoare.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a vorbit despre Republica Moldova în discursul susţinut la dezbaterile celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale ONU.

Încă 12 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 21 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 1.034 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.

Gigantul american Johnson & Johnson a declarat marţi că a doua doză a vaccinului anti-Covid-19 pe care l-a dezvoltat a obţinut o eficienţă de 94% împotriva cazurilor moderate şi severe în Statele Unite.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) a venit cu o reacție în urma declarațiilor ministrului Economiei, Sergiu Gaibu, la o emisiune de la TVR Moldova.

Membrul Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), preşedintele Federaţiei de Lupte din Republica Moldova, Ivan Gheorghiu, l-a acuzat pe preşedintele instituţiei, Nicolae Juravschi, de "promovarea schemelor de corupţie, trucarea alegerilor, precum şi de presiuni asupra unor membri ai comitetului executiv al organizaţiei publice".

Pagina 1 din 4