Articole filtrate după dată: Luni, 20 Septembrie 2021

Controversatul Veaceslav Platon a depus o sesizare cu privire la încălcarea dreptului la demnitate împotriva președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la Consiliul pentru Combaterea Discriminării din România.

Poporul moldovenesc pur şi simplu nu va permite desfăşurarea unei politici menite să diminueze prerogativele suveranităţii şi independenţei ţării sale.

Autoritățile de la Chișinău iau în calcul implementarea mai multor proiecte de infrastructură menite să atenueze pe viitor impactul unei scumpiri drastice a prețului la gazele naturale.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Încă 10 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 950 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 20 septembrie, în Republica Moldova, dintre care 765 sunt în rândul persoanelor nevaccinate.

Poliția avertizează oamenii despre o nouă schemă prin care sunt golite conturile deținătorilor de card.

Fostul deputat al Partidului Democrat (PDM) Vladimir Andronachi susține că a fost pus sub acuzare în dosarul „furtului miliardului”.

Despre anunțarea în căutare a lui Vladimir Plahotniuc, Ilan Șor și Veaceslav Platon se știe doar din declarațiile procurorilor și ale reprezentanților MAI.

Partidul aflat la putere în Federaţia Rusă, Rusia Unită, se află în fruntea alegerilor legislative, desfăşurate de vineri până duminică, potrivit primelor rezultate anunţate cu câteva minute după închiderea ultimelor birouri de vot, un scrutin din care opoziţia anti-Kremlinului a fost practic exclusă.

Vaccinul împotriva COVID-19 Pfizer-BioNTech prezintă un răspuns al anticorpilor „robust” la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4