Articole filtrate după dată: Joi, 02 Septembrie 2021

Liderul PCRM, Vladimir Voronin nu va mai candidat la un nou mandat de președinte al Partidului Comuniștilor. Urmează să se întrunească Congresul Partidului.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii Franceze, Jean-Ives Le Drian, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău.

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Vlad Kulminski, susține că anterior politicienii au avut interese personale în rezolvarea conflictului transnistrean și că acesta ar fi un motiv pentru care lucrurile nu s-ar fi mișcat într-o direcție pozitivă.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a criticat-o joi, în cadrul unei emisiuni la postul TV GRT din Găgăuzia, pe bașcana autonomiei.

Prima zi de școală a fost marcată de scandal la gimnaziul din satul Pârâta, raionul Dubăsari.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Un grup de fermieri din mai multe raioane în cadrul unei întruniri a decis formarea unui grup de inițiativă privind constituirea unei asociației agricole independente și eficiente.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Premierul Natalia Gavrilița a avut astăzi o întrevedere cu liderii grupurilor de lucru a Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru.

Potrivit președintelui PSRM, Igor Dodon, în perioada actualei guvernări este mai rău decât în perioada „guvernării Plahotniuc”.

În ultimele 24 de ore, alți 5.062 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizați 3.000 de persoane, iar cu a doua doză - 2.602.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și primarul de Bălți și-a anunțat demisia din funcția de primar al municipiului Bălți, de această dată, potrivit lui, fiind una definitivă.

Pagina 1 din 5