Articole filtrate după dată: Luni, 26 Iulie 2021

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în Republica Moldova, în situația stării de urgență în sănătate publică, a fost actualizată.

Republica Moldova suferă de corupție și guvernare vulnerabilă. Aceasta este una dintre concluziile unui raport efectuat de către Fondul Monetar Internațional (FMI) acum un an, în perioada în care țara era condusă de către Guvernul Chicu.

Expertul și jurnalistul Valeriu Reniță a comparat discursul președintelui Maia Sandu de la prima ședință a noului Parlament cu legendara cuvântare a lui Mihail Gorbaciov, când s-a anunțat Perestroika.

La 26 iulie 2021 s-a stins din viață îndrăgita interpretă Lidia Bejenaru-Botgros, Artistă a Poporului.

Cu emoţii, dar și cu lipsa unor deputați, aşa s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Legislativului.

Președintele țării, Maia Sandu, a participat astăzi, la ședința de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a.

Încă o persoană a decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 89 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță consultări publice privind amendamentele la Legea privind piața produselor petroliere și la legislația care se referă la funcționarea Autorității Naționale de Integritate, pentru miercuri, 28 iulie.

PCRM ia în derâdere prima ședință a Parlamentului de legislatura a XI-a, acuzând PAS că „nu a făcut nimic”, „nu au fost constituite fracțiunile parlamentare”, „nu au fost constituite comisiile permanente”, „nu a fost ales președintele Parlamentului și vicepreședinții”.

Pagina 1 din 6