Articole filtrate după dată: Miercuri, 14 Iulie 2021

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în Republica Moldova pentru unele categorii de persoane, dimineață, la ședința Consiliului Consultativ de sănătate de pe lângă prim-ministru.

Liderul partidului Șor, Ilan Șor, plecat din țară în anul 2019, dat în căutare internațională, ar putea beneficia de „noua” imunitate parlamentară, datorită rezultatului obținut la scrutinul parlamentar din această duminică.

Donatori fără salarii sau cu venituri mai mici decât sumele pe care le-au vărsat în pușculița partidelor pentru campania electorală.

Echipa jurnaliștilor de la Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia raportului integral al Consiliului Concurenței privind piața petrolieră din țară.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Comisia Electorală Centrală (CEC) urmează să aprobe luni, 19 iulie, rezultatele finale ale alegerilor parlamentare anticipate de pe 11 iulie. Informația a fost confirmată de către președintele CEC-ului, Dorin Cimil.

Fostul șef al faimoasei Direcții 5 a INI, fost comisar de Bălți, Valeriu Cojocaru, se află în arest preventiv la Anenii Noi.

Criză de carburanţi în ţară. Unele benzinării nu vând combustibil, iar altele - comercializează doar câte 10 litri.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Un grup de producători agricoli din raionul Ștefan Vodă îi cer președintelui Maia Sandu să examineze candidatura lui Alexandru Slusari la funcția de ministru al Agriculturii în viitorul Guvern.

Încă 3 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 90 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

Pagina 1 din 6