Articole filtrate după dată: Miercuri, 16 Iunie 2021

România a ajuns la un surplus de doze de vaccin anti-COVID-19, din cauza interesului scăzut al populației. Pentru a evita ca serurile să expire în depozite, în loc de peste 7 milioane de doze de ser, ţara vecină va primi doar 2,6 milioane în această lună.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele american Joe Biden a sosit marţi în Elveţia, după ce a transmis o serie de mesaje de unitate cu aliaţii, în vederea unui tête-à-tête cu omologul său rus Vladimir Putin, o întâlnire care se anunţă deosebit de delicată, relatează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

PAS a exclus din lista sa electorală trei candidați pentru fotoliul de deputat.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo susține că decizia de achitare a controversatului afacerist Veaceslav Platon este una „corectă și legală”, salutând în acest sens decizia judecătorilor, de a accepta o solicitare a procurorilor în acest sens.

Baza generalizată a practicii fiscale a fost completată cu informații privind scutirile de care pot beneficia persoanele fizice la calcularea impozitului pe venit din salariu și/sau alte venituri.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Toți ochii sunt ațintiți astăzi spre Elveția, acolo unde Joe Biden și Vladimir Putin sunt așteptați să se întâlnească la Villa La Grange de pe malul lacului Geneva. Întâlnirea oficială între cei doi președinți are loc într-un moment în care relațiile dintre Rusia și SUA au ajuns la un nou punct critic, demn de epoca Războiului Rece.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Creșterea cu circa 50% a prețului produselor petroliere, înregistrată de la începutul acestui an, va provoca în scurt timp și o scumpire a gazelor naturale livrate în Republica Moldova. Cel mai probabil că se va întâmpla spre finele acestui an.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În anii 70, hotelul ”Intourist” a fost unul dintre cele mai cotate din Chișinău. Oaspeții din întreaga Uniune Sovietică, dar și din alte țări erau întâmpinați aici. Miniștrii de externe, secretarii Partidului Comunist, toți au pășit acele covoare.

„Memorandumul de creare a Trio-ului asociat Georgia, Ucraina, Moldova, în cadrul Parteneriatului Estic este foarte bun ca inițiativă și ar fi bine ca aceste state să-și coordoneze acțiunile, pentru a avansa în dialogul cu Uniunea Europeană”.

Preşedintele Biden a strâns un grup de experţi externi în materie de Rusia- inclusiv foşti oficiali ai administraţiei Trump - pentru a-i consulta în vederea summit-ul său cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 2