Articole filtrate după dată: Marți, 15 Iunie 2021

Sportivii ar putea fi sancționați financiar sau excluși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo în cazul încălcării regulilor anti-Covid, mai ales testele zilnice și purtarea măștii, au avertizat marți organizatorii, prezentând regulile actualizate cu 37 de zile înainte de startul competiției, transmite AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Omul de afaceri Veaceslav Platon a fost declarat nevinovat în dosarul privind frauda bancară, pentru care a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

Subiectul eliminării obligativității vizelor SUA pentru România, Bulgaria, Croația și Cipru se află pe agenda summitului dintre Uniunea Europeană și Statele Unite, primul după șapte ani, care are loc marți la Bruxelles.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Datele ultimului Barometru al Opiniei Publice arată că 57 la sută dintre respondenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani au spus că nu sunt interesați de procesele politice și că nu au încredere în legislativ, formațiuni politice și guvern.

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr promite să elaboreze un proiect de țară numit „Moldova Educată”, care reprezintă o viziune unitară și modernă în sistemul educației publice și culturii naționale.

Punctul forte al „Memorandumului de înțelegere privind cooperarea în domeniul integrării europene” este faptul că transmite un mesaj către UE.

Curtea Constituțională nu a acceptat spre examinare în fond cererile privind constituționalitatea hotărârilor Comisiei Electorale Centrale privind deschiderea secțiilor de votare peste hotare și pentru cetățenii din regiunea transnistreană.

Sheriff Tiraspol și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Concurentul electoral Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a fost protagonistul celor mai multe materiale la 10 portaluri monitorizare, dar și cel mai des plasat într-un context negativ.

Încă două persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Pagina 1 din 4