Articole filtrate după dată: Vineri, 11 Iunie 2021

Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că vineri, 11 iunie, s-a încheiat perioada de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a actualizat lista țărilor care au efectuat modificări privind măsurile de intrare și tranzitare în condiții de pandemie.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, ar putea fi demis din funcție, în cazul în care președintele Maia Sandu se adresează la Curtea Constituțională și cere ca decretul predecesorului Igor Dodon să fie declarat neconstituțional.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunţat vineri că nu recomandă utilizarea vaccinului anti-COVID-19 al companiei AstraZeneca pentru persoanele diagnosticate cu o afecţiune sangvină rară.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Alte 54 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 11 iunie, în Republica Moldova.

Trei partide și un candidat independent au depus actele astăzi, 11 iunie, la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare în campania electorală.

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie Igor Dodon va încerca să organizeze din nou transportarea alegătorilor transnistreni la secțiile de votare, fie contra unor sume de bani, fie prin șantaj, afirmă președintele interimar al PAS, Igor Grosu.

Judecătorul Vladislav Clima a expediat astăzi la Președinție o cerere prealabilă de chemare în judecată pe chestiunea ce vizează anularea decretului de către Maia Sandu prin care acesta a fost numit șef la Curtea de Apel Chișinău.

Narta Drăsliceni este noua deținătoare a Cupei Moldovei la fotbal feminin,

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Banca Națională a Moldovei (BNM) și Banca Națională a României (BNR) au încheiat, astăzi, 11 iunie, un nou acord de cooperare.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 3