Articole filtrate după dată: Marți, 05 Octombrie 2021

Procurorul general suspendat din funcție, Alexandr Stoianoglo, a fost reținut, fiind scos de mascații SIS din sediul Procuraturii Generale.

Un nou termen privind lansarea aplicaţiei digitale COVID.

Atacurile procurorului general, Alexandr Stoianoglo, la adresa partenerilor de dezvoltare și a organizațiilor societății civile distrag atenția publică de la adevăratele probleme ce ar trebui să fie pe ordinea de zi.

Ministrul Justiției Sergiu Litvinenco a numit cele patru capete de acuzare pentru care procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, și soția acestuia, Țvetana Curdova, ar fi reținuți.

Liderul PSRM, Igor Dodon, care susține că e plecat pentru două zile din țară, a venit cu o reacție după ce procurorul general Alexandr Stoianoglo și soția sa au fost reținuți.

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor au fost convocați în ședință extraordinară, însă ședința nu a avut loc din lipsă de cvorum.

În ultimele 24 de ore, alți 5.146 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.876 de persoane, iar cu a doua doză - 1.270.

Soția procurorului general, Țvetana Curdova, la fel a fost reținută, afirmă unele surse.

Încă 24 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1533 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Pagina 1 din 5