Articole filtrate după dată: Luni, 04 Octombrie 2021

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, s-a întrebat dacă nu ar fi cazul de organizat un alt protest împotriva dreptei politice.

„Insinuările aduse astăzi de procurorul general sunt absolut nefondate, iar acțiunile dlui se încadrează în articolul 178 Cod Penal – violarea dreptului la secretul corespondenței, cu circumstanțe agravante – folosirea situației de serviciu, precum și obiect de procedură disciplinară”.

Încă 23 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.078 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 4 octombrie, în Republica Moldova.

Fostul lider al Partidului Popular Creștin Democrat, Iurie Roșca, s-a infectat cu coronavirus.

În Moldova este lansată Campania Națională Online de promovare a profilaxiei pre-expunere la HIV (PrEP).

Un grup internaţional de cercetători a descoperit o nouă maladie ce atacă doar copiii. Boala este una de natură genetică, este rar întâlnită, dar i s-a găsit şi un tratament.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Jurnalista Natalia Morari a plecat vineri seară la Londra, la mai puţin de o lună după ce a anunţat că afaceristul Veaceslav Platon este tatăl copilului ei.Colaj: știri.md

Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea, a venit cu o reacție după ce procurorul general a făcut publice secvențe din corespondența sa cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a venit cu o reacție după acuzațiile făcute astăzi de Alexandr Stoianoglo la adresa lui Peter Michalko, fost ambasador al UE la Chișinău.

Pagina 1 din 4