Articole filtrate după dată: Luni, 18 Octombrie 2021

Autorităţile intenţionează să readucă compania Teleradio-Moldova sub control parlamentar.

Încă 32 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.370 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Judecătoria Chișinău a respins cererea jurnalistei Natalia Morari de a fi restabilită la conducerea postului de televiziune TV8.

Experţii Anatol Ţăranu şi Dan Dungaciu consideră că renunţarea ex-preşedintelui Igor Dodon la mandatul de deputat şi poziţia de preşedinte al PSRM se explică prin faptul că acesta se teme de răspundere penală.

Bursa de Mărfuri din România va ajuta Moldova să creeze o platformă de tranzacţionare a gazelor naturale la Chişinău, a declarat expertul economic Veaceslav Ioniţă.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Unionista basarabeană Ana Guțu a venit cu o reacție după ce liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat, în această dimineață, că renunță la mandatul de deputat.

Afaceristul Igor Ceaika a declarat că organizația publică „Business Russia”, al cărei ambasador este, salută decizia lui Igor Dodon de a se concentra pe activitatea de președinte al Asociației publice „Uniunea de afaceri moldo-rusă”.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 21-22 octombrie o vizită oficială la Viena, la invitația omologului său austriac.

Fostul președinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a luat prin surprindere opinia publică de la Chișinău după anunțul său intempestiv de luni privind demisia din Parlament și șefia partidului.

Pagina 1 din 4