Articole filtrate după dată: Marți, 12 Octombrie 2021

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a pus astăzi un steguleț roșu asupra justiției din Moldova și a oferit unul verde pentru RISE Moldova și pentru jurnalistul de investigație Iurie Sanduța – autorul anchetei „Banii lui Dodon din Bahamas”.

Încă 28 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.542 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

În timp ce în lume continuă dezbaterea despre a treia de doză de vaccin de consolidare a imunității anti-COVID-19, responsabilii israelieni vorbesc despre un succes al campaniei de vaccinare cu această doză, care în Israel are acum ca efect ieșirea de valul patru al pandemiei, relatează marți agenția EFE.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Consecutiv pe parcursul a 11 săptămâni, situaţia epidemiologică din Moldova se înrăutăţeşte.

Preşedintele Comisiei securitate naţională, apărare şi ordine publică, deputatul PAS, Lilian Carp, s-a adresat cu o cerere către procurorul general interimar, Dumitru Robu, în privinţa fostului şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

Procurorul pe cazul dosarului procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, Victor Furtună, a emis un comunicat prin care vine cu explicații despre necesitatea reținerii lui Stoianoglo.

Procurorul Victor Plugaru, cel care a gestionat dosarul cu privire la expulzarea ilegală a profesorilor turci de la Liceul „Orizont”, și-a dat demisia. Ordinul a fost semnat de către procurorul general interimar, Dumitru Robu.

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, din numele deputatului Lilian Carp, anunță că Republica Moldova putea fi sursa unui scandal de proporții la nivel internațional din cauza unor prevederi scrise în lege.

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea, care l-a însoțit pe Igor Dodon în ultima sa vizită la Moscova, este în culmea fericirii că moldovenii ar putea plăti dublu pentru gazele rusești.

Pagina 1 din 4