Articole filtrate după dată: Vineri, 01 Octombrie 2021

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor nu au vrut să abordeze subiectele cu privire la revocarea procurorilor Igor Popa și Ruslan Popov din Consiliul Institutului Național al Justiției.

În ultimele 24 de ore, alți 4.859 de moldoveni au fost vaccinați anti-COVID, dintre care cu prima doză au fost imunizate 3.762 de persoane, iar cu a doua doză - 1.097.

A expirat astă noapte contractul de import al gazelor naturale de la Gazprom, dar a fost imediat prelungit cu o lună pentru renegocierea unui contract nou pe termen mai lung cu concernul rus.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Încă 26 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.289 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunţat vineri că a identificat o posibilă legătură între cazuri rare de coagulare la nivelul venelor profunde şi vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Johnson&Johnson.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Angajații vor beneficia de mai multe măsuri de sprijin, în perioada stării de urgență în sănătate publică.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

De astăzi, 1 octombrie, certificatul COVID-19 este obligatoriu pentru persoanele deservite la mesele situate în interiorul unităților de alimentație publică.

Companiile Merck și Ridgeback Biotherapeutics au declarat vineri că au dezvoltat un medicament care reduce riscul de spitalizare sau deces cu aproximativ 50% pentru pacienții cu cazuri ușoare sau moderate de COVID.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4