Articole filtrate după dată: Vineri, 09 Iulie 2021

Trecere în revistă a desfășurării campaniei electorale și evaluarea perspectivelor liderilor cursei electorale.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a salutat decizia Statelor Unite ale Americii de a dona țării noastre, prin intermediul platformei COVAX, 500.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson, produse în SUA.

Curtea de Apel Chișinău (CA) a emis vineri, 9 iulie, decizia motivată prin care au fost anulate anexele hotărârii Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind deschiderea a 41 de secții de vot.

Statele Unite ale Americii donează Republicii Moldova 500.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson împotriva COVID-19.

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a anunțat într-un live pe o rețea de socializare că Ministrul de Interne, Pavel Voicu, pune la cale organizarea trnsportării ilegale a alegătorilor din Regiunea Transnistreană.

Banii din bugetul de stat trebuie distribuiți direct către primării doar în funcție de numărul de locuitori și de suprafața aflată în gestiune. Acest lucru se va întâmpla după lichidarea consiliilor raionale, pline de șefi și care consumă banii statului irațional. O spune liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI” la o întâlnire cu locuitorii orașului și raionului Șoldănești. Politicianul le-a explicat oamenilor că această reformă, susținută de CALM, nu prevede lichidarea raioanelor sau revenirea la județe. Este vorba doar despre eliminarea unui intermediar scump și inutil, care face ca banii să fie alocați pe principii politice.

Alte 71 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

Mai mulți funcționari publici ar fi fost scoși, la solicitarea lui Igor Dodon, la protestul organizat astăzi, la ora 12:00, în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ).

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a tăinuit de la autoritățile electorale cheltuieli în campania pentru parlamentare de peste 3,2 milioane de lei.

Președintele țării noastre, Maia Sandu, a declarat că în Republica Moldova am avut o campanie electorală murdară și finanțată cu mulți bani ilegali.

Pagina 1 din 4