Articole filtrate după dată: Luni, 05 Iulie 2021

”Dodon toată viața a fugit de mine. Dacă nu s-a reușit până acum să avem un dialog, înseamnă că vom avea o discuție cu el și cu procurorii”. O spune Renato Usatîi într-un interviu pentru portalul de știri Nord-News. El a declarat că a propus de mai multe ori, inclusiv în alegerile prezidențiale, să meargă în dezbateri cu Dodon, iar răspunsurile la întrebări să treacă printr-un detector de minciuni.

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, va depune un demers la CEC pentru a cere ca membrii birourilor electorale delegați de PSRM și PP Șor să fie schimbați cu alte persoane din registrul funcționarilor electorali.

Mai mulți angajați de la întreprinderea municipală „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți” vor pleca în Germania, pentru a învăța cum se repară corect și calitativ drumurile. Anunțul a fost făcut de edilul de Bălți, Renato Usatî, în cadrul unui interviu pentru Nordnews.md. Primarul a adăugat că compoziția chimică a asfaltului în R.Moldova respinge orice tip de vopsea cu care este aplicat marcajul rutier. Asta înseamnă cheltuieli iraționale, în condițiile în care municipiul Bălți primește foarte puțini bani pentru cârpirea drumurilor.

Mai mult de jumătate dintre respondenţi consideră că ar putea fi repetate evenimentele din 7 aprilie 2009 (acţiuni de protest care s-au transformat în revolte pe străzile din Chişinău - "I.").

Alte 65 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

Un medic militar ucrainean a fost ucis, iar altul este rănit în urma unor atacuri comise de insurgenţi separatişti proruşi, în regiunea Doneţk, situată în estul Ucrainei, anunţă autorităţile de la Kiev, conform cotidianului Le Figaro.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Strada Albișoara din orașul Chișinău este impracticabilă, anunță Poliția Republicii Moldova.

Vaccinul Pfizer anti-COVID este eficient în proporție de 70% împotriva noii variante ultra-contagioase Delta. Aceasta este concluzia unui nou studiu de la Universitatea Ebraică din Israel, potrivit Times of Israel.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a lansat partidului PAS invitația la dezbateri publice. Acestea ar urma să aibă loc miercuri, 7 iulie, începând cu ora 19.00, la Palatul Republicii.

Candidații la funcția de deputat de pe lista Blocului Electoral „Renato Usatîi” sunt filați și amenințați cu dosare penale. Cel puțin asta susține Renato Usatîi. El crede că în spatele acestor intimidări nu stă nimeni altcineva decât fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon. Într-un interviu pentru nordnews.md, liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi” a povestit cu lux de amănunte, cum socialiștii încearcă să-i întindă diferite curse pentru a-l discredita în ajun de alegeri.

Pagina 1 din 5