Articole filtrate după dată: Vineri, 23 Iulie 2021

În privința importantei funcții de procuror general, procedurile numirii diferă de la o țară la alta.

Dmitry Ofitserov-Belsky, expert la Consiliul pentru afaceri internaţionale ruse, consideră că, indiferent de modul în care se va dezvolta situaţia de mai departe, "nu va mai exista o mişcare de întoarcere a Moldovei spre Rusia".

În primele șase luni ale anului 2021, în R.Moldova au fost înregistrate 1.027 accidente rutiere care s-a soldat cu decesul a 93 de persoane, iar altele 1.171 au fost rănite.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în Republica Moldova, în situația stării de urgență în sănătate publică, a fost actualizată.

Laboratorul ANSP a recepționat rezultatele probelor expediate Institutului de virusologie din Berlin, privind monitorizarea circulației tulpinilor de SARS-CoV-2 prin metode de biologie moleculară și secvențiere.

Încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 119 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate, astăzi, în Republica Moldova.

În ultimii doi ani, șase cei mai mari petroliști au înlocuit procesul concurențial cu o formă amicală de control, au dictat prețurile, au vândut aceeași calitate de benzină și motorină, iar acum riscă o amendă record pentru înțelegerile de cartel avute.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Laboratoarele din Moldova vor putea în curând să depisteze cazurile de infectare cu tulpina Delta.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat vineri, 23 iulie, Decretul de convocare a Parlamentului Republicii Moldova de Legislatura a XI-ea.

Pagina 1 din 5