Articole filtrate după dată: Joi, 22 Iulie 2021

Cu puțin timp înainte de campania electorală, președinta Maia Sandu a avansat o măsură nouă pentru lupta cu corupția.

Republica Moldova se îndreaptă spre un nou val de COVID-19, care este mult mai agresiv. Sunt în pericol persoanele nevaccinate, mai ales vârstnicii, atenționează șeful adjunct al Direcției sănătate, Boris Gîlca.

Azi în cadrul ședinței CMC, la au fost aprobate Standardele de Calitate în Transportul Public municipal. Documentul a fost elaborat de consilierul municipal PAS, Alex Trubca.

"Dacă totuşi noul sediu al Ambasadei SUA va fi construit pe teritoriul fostului stadion republican de la Chişinău, aceasta va deveni o legătură între regimul oligarhului fugar Vlad Plahotniuc şi administraţia preşedintelui Maia Sandu".

Încă 4 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 128 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 22 iulie, în Republica Moldova.

ONU Moldova a lansat Raportul de țară privind rezultatele pentru 2020. Raportul include principalele tendințe de dezvoltare, precum și progresele și rezultatele obținute de ONU.

Vaccinul Johnson & Johnson împotriva Covid-19 s-a dovedit a fi mult mai puţin eficient în diminuarea simptomelor provocate de infectarea cu variantele Delta şi Lambda ale coronavirusului decât în cazul tulpinii originale.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Rusia a testat cu succes deconectarea de la internetul global în iunie şi iulie.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele țării, Maia Sandu, a vizitat, astăzi, orașul Ialoveni, unde s-a întâlnit cu întreprinzători, aleși locali, personal medical și angajați din învățământ.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 4