Articole filtrate după dată: Vineri, 02 Iulie 2021

Liderul Blocului electoral „Renato Usatîi” acuză realizatorii Barometrului Opiniei Publice (BOP) că au trucat rezultatele sondajului care urmează a fi prezentat săptămâna viitoare. Potrivit politicianului, luni urmează să se facă public un sondaj care arată că, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, 33,7% din respondenţi ar vota cu PAS, 25,2% – cu BeCS, 6% – cu Partidul Politic Şor, 4,6% – cu Blocul electoral „Renato Usatîi”, 2,7% – cu Platforma DA şi 1,4% – cu Partidul Politic „Democraţia Acasă”.

Interlopul Grigore Caramalac, poreclit ”Bulgaru” s-ar implica din nou în campania electorală din Republica Moldova.

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a ordonat vineri închiderea totală a frontierei cu Ucraina şi a anunţat destructurarea unor ''celule teroriste'' legate de Occident care intenţionau să realizeze o lovitură de stat în Belarus, informează Reuters şi AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Ambasadorul SUA în Moldova, Dereck Hogan, a declarat că va avea întâlniri cu liderii tuturor partidelor politice din republică pentru "a sublinia importanţa viitoarelor alegeri parlamentare din Moldova".

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, neagă informația prezentată de socialistul Igor Dodon precum că ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan, ar fi exercitat presiuni asupra membrilor organului electoral.

Alte 54 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 2 iulie, în Republica Moldova.

În orașul Basarabeasca, unul dintre principalele noduri feroviale ale Moldovei, liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI” și locuitorii de acolo au vorbit, în primul rând, despre problemele Căii Ferate a Moldovei, soluțiile pentru acestea și dezvoltarea întreprinderii.

RISE Moldova publică o nouă serie de mesaje din telefonul BlackBerry al fostului președinte Igor Dodon, pe care l-a utilizat până la mijlocul anului 2017.

Victor Chironda a fost demis astăzi, 2 iulie, din funcția de viceprimar al Capitalei, în urma unui vot de neîncredere al consilierilor municipali.

În prag de alegeri parlamentare anticipate, candidatul la funcția de deputat de pe lista BECS, Igor Dodon, care nu deține nicio funcție în stat, spune că, în zilele apropiate, Guvernul de la Chișinău va semna un acord cu autoritățile de la Moscova pentru procurarea a 700 de mii de doze de vaccin rusesc Sputnik V.

Pagina 1 din 4