Articole filtrate după dată: Vineri, 16 Iulie 2021

Analistul politic Anatol Țăranu spune că nu se va putea da un răspuns categoric de ce PAS a obținut un scor atât de mare la parlamentare.

Stabilit de 16 ani în Franța, Sergiu Seinic a îndemnat timp de câteva luni cetățenii să iasă la vot. Clipurile sale au adunat sute de mii de vizualizări, dar și multe păreri împărțite.

După numeroase ședințe de judecată, pachetul majoritar „Moldasig” revine în gestiunea statului.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) de la Chișinău a actualizat lista țărilor care ar trebui evitate de moldoveni în perioada pandemiei de coronavirus.

Un militar de 19 ani din forțele armate ilegale din Transnistria a fost împușcat mortal în timpul unor exerciții.

Mai mulți membri ai Parlamentului European din grupul Renew Europe au semnat o scrisoare adresată președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președintelui Consiliului European, Charles Michel.

Primul ministru al Qatar, Khalid Bin Khalifa Bin Abdulaziz Al Thani şi-a anunţat disponibilitatea de a trimite un grup de experţi la Chişinău pentru a identifica la faţa locului anumite domenii atractive pentru posibile investiţii.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Preşedintele Maia Sandu a semnat un decret privind retragerea cetăţeniei moldoveneşti de la 230 de compatrioţi stabiliţi în străinătate.

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) în Italia, Franța și Marea Britanie.

Încă 3 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Pagina 1 din 7